onsdag 10 december 2008

Trollisar krassligare

ja ikväll blossade öroninflammation upp lagom till läggdax på stora lilltrollan. Oj så ont hon haft. Nu med två värktabletter sover hon en liten stund på höga kuddar i våran säng. Lilla lilltrollan har haft sin varmaste dag idag sedan i söndags - verkligen inte sig lik all energi har varit som bortblåst.

Igår när alla flickor mådde skapligt åkte vi till Willy's och handlade. Har så många gånger fingrat på boken "Julgodis för små och stora sockerbagare" och igår i sjuka tristessen slog vi till! Yes, jag vill göra allt eller det mesta... Idag när lilla lilltrollan sov så försökte stora lilltrollan och jag oss på enklaste tryffeln och lagom till julgodiset kom några snöflingor! Dock är det flera timmar sedan vi ställde den i kylen och den har ännu inte stelnat... undra vad vi gjorde för fel denna gången, men smakat har vi gjort och supergott!!! E strödde på med hur mycket strössel som helst, riktiga berg. När man äter dem får man liksom först äta strösslet och sedan suga ut allt ur formen ganska kladdigt och strössligt, men godis är gott!

Har önskat mig en kristallkrona hängande i vår trapp.... Har dock kommit på en annan, inte lika maffig lösning, men en aning billigare, nästan gratis om man jämför faktiskt (särskilt om den finns i garderoben..) - IKEA's glänsa-krans, som ju går att hänga i våning om man så skulle vilja, går dock inte i trappen för då slår man i huvudet.. Presenterade denna fina belysning för mannen igår och han såg glad ut och svarade att det blir helgens projekt...

Funderar på om vi ska ta in julgranen snart... kanske till lucia?! Ta in och ta in den är inte köpt än... Eller någon dag senare.. Längtar.

Nu ska jag inte vara negativ, men köpte ett jättefint ljus med december-nedräkning 1-24 i Ullared, tyvär går det inte längre att tända till E's besvikelse så har veken drunknat i stearinet. Så det är värt att köpa ett BRA ljus, som brinner så där fint som förra årets ljus gjorde. Om jag hinner blir det en tur till "Feel at home" där vi köpte förra årets jättebraiga ljus, som brann "göör-fint" ända till 24;e.. det är ju redan den 10:e december.

Godnatt kramizar

1 kommentar:

Graadskan sa...

Hej Zara!

Har precis "lärt känna" Anna via bloggandet och insett att vi båda är bloggande Kungsbackabor. Då sa hon att det fanns en till - du! Så, nu är vi tre bloggande töser som bor i samma stad. Trodde förut att jag var ensam...Det finns iofs säkert fler, men ändå!

Trevligt att råkas!

Kram Camilla