här kommer recept på en underbar saffranscheesecake jag gjorde i söndags. Den var sååå god!
Ingredienser:
200 g krossade pepparkakor
1 dl grovhackad skållad mandel
100 g smält smör
Blanda till en "smet" och tryck ut i en form med löstagbar botten. Ställ in i kylen.
4 äggvitor
200 g smält vit choklad
2 pkt philadelpiaost à 200 gram
1 dl florsocker
Vispa äggvitorna till hårt skum. Smält chokladen i vattenbad. Blanda smält choklad, philadelphiaost och florsocker. Rör sedan ner äggvitorna. Häll smeten över pepparkaksbottnen och ställ in i frysen. Tag fram ca 30 minuter före servering.
MUMS! Recept från tidningen jag fick låna av dej Anna!
Kramiz, Zara
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar