fredag 20 februari 2009

Äntligen fredag!

Mysigt med fredag. I helgen sätter vi upp gardiner i sovrummet hoppas jag. Där har vi endast ställt in sängar, sängbord, två byråer och hängt upp dammsamlare till hisspersienner i fönstret sedan vi flyttade in. Dvs. där finns INGEN mysig känsla överhuvudtaget! Med gardiner och bort med persiennerna MÅSTE jag ju även tvätta fönster.. Hemmamys i vardagsummet med melodifestival och GODIS!

Mysig helg på er alla!

Kramiz, Zara

4 kommentarer:

Graadskan sa...

Lite samma sak i vårt sovrum. I väntan på att allt skulle bli klart har vi bara ställt in lite möbler... Nu ska vi snart ta tag i det och det ska bli skoj att faktiskt inreda med eftertanke!

Låter som en mysig plan för morgondagen, hoppas på något liknande här!

Kram Camilla

Anonym sa...

Se upp i backen två hål i nacken, vi syns senare...behöver få ut lite ilska på träningen idag...

Kram Anna

Anonym sa...

Hoppas planen med sovrummet hanns med för er Zara! Mycket man ska hinna med på en helg - men har man bara förberett sig på det mentala planet någotsånär så brukar allt fixa sig. Såg stortrolla och lillatrolla på telefonvideo idag - åååh jag blir sjuk av längtan efter dom.
Tycker att du lagt in tulpanbilderna så jättefint i din blogg - du är ju riktigt duktig!
Kram Mamma

Anonym sa...

Tråkigt att stå som Anonym Zara men jag pratade med Mia som sa att hon hade samma problem som jag med att komma in och hon tipsade mig då att klicka på "Anonym" och då funkade det ju.
Kram igen Mamma