onsdag 8 oktober 2008

Ommöbleringen



Så här ser då den fantastiska ommöbleringen i vardagsrummets ena del. Och som jag skrev en annan dag så inser jag att det inte ser ut som jag tror... I "min värld" är fåtöljen randig i beige och vitt ( beställt från Bemz som jag vääntar otåligt på), några kuddar har detta tyg, soffbordet och bordet mellan sofforna är inte de som står där inte heller någon av lamporna, på väggen till höger ovanför soffan vore det roligt om det hängde en stor bild som kära pappa tagit. Bäst är nog att inte säga till honom vad den ska användas till... Men sofforna ska stå kvar och de älskade gardinerna som jag har en bättre bild på nedan och krukorna med ärtor på tråd i (som faktiskt verkar trivas i dessa soliga fönster de har vuxit till sig sedan de flyttade in till oss!) och inte minst mattan som är stooor och varm att få vara på. Trots att det var mycket som kanske skulle ändras på är det urmysigt ändå och särskilt på kvällen när lamporna tänds. Ser fram emot den mörka hösten när vi kan tända inne mycket tidigare än vi gör nu.

Här syns rankorna på gardinerna bättre samt ärtorna på tråd.










Och de passar även i fönstren mittemot... Ljuuvliga drömmar. De påminner lite om den tapetsnutten vi har i hallen som jag bara älskar och ser alldeles för sällan.
















Denna tapet hittade jag vid ett tillfälle när jag var på biblioteket och bläddrade i tidningar när stora lilltrollan pysslade i barnhörnan. Tänk att vi har den i vårt hem. Nu hade det varit roligt att även få in den i vardagsrummet kanske i tyg då som kudde i soffan kanske... Gillar färgerna beige, vitt, brunt och älsklingsfärgerna av dem alla grönt. Resten av hallen har bakgrundsfärgen i denna tapet och när vi gör i ordning köket kommer bakgrundsfärgen troligtvis att finnas på de små väggsnuttar som blir kvar där. Varmt. Kramizar

Inga kommentarer: