lördag 25 april 2009

UTE!

ska vi vara i vårsolen idag! Blommor blommor blommor kan man ha för många? De ska visst vattnas och skötas för att inte dö när de lämnat blomsterhandelns fina omvårdnad..



Stora lilltrollans 5-årsdag närmar sig. Alldeles nyss var vi inne på Stoff och Stils hemsida och beställde vi en fin gul vaxduk med vita prickar på som vi hoppas hinner hit inom 7 dagar som de lovar. Oj, vad soligt och gult det ska vara i köket i sommar. Hoppas den inte är slut.. Hinkar, spadar, bilar i plast men så roligt det är med leksaker tycker även mamman. Sandlådan har inte mycket sand kvar i år så påfyllning blir det på födelsedagen är det tänkt. Åh, jag vill också vara 4 och snart fylla 5!!!
Hm, vaxduken finns förstås i alla möjliga färger, inklusive GRÖNT som jag inte tog konstigt. Rosa hade vi också kunnat tänka oss. 29,95 kr per meter är ju liksom inte speciellt dyrt! Se så fin den även är i rosa och det fanns även en annan med alla fina färger samlade.. men kom fram till att det blir lite mycket med tre meter av alla möjliga färger. Ett mindre bord passar bättre. Nu har vi Norden från IKEA.. inte är det lätt när valmöjligheterna är sååå mååååånga och man har svårt att bestämma sig.

Nu sover lilla lilltrollan, mannen och stora lilltrollan är och köper lördagsgodis. Då hade det passat bra om jag just nu fortsatt med rensningen i häcken. Men jag ORKAR inte. Har kanske röjt en meter av 15...evighetsgöra med andra ord och varmt som sjutton är det. En annan dag..som inte är så varm som denna!

Ha en härlig helg i vårsolen!

Kramizar,
Zara

Inga kommentarer: